Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Agenda

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Literaire wandeling Verboden Vruchten in Amsterdam
Boekhandel Scheltema - Rokin 5 - 9, Amsterdam
|
25-03-2017 10:30 tot 02-04-2017 12:30

Geen stad in Nederland is zo verbonden met verlangens en verleidingen als Amsterdam. De ideale omgeving om het boekenweekthema ‘Verboden vruchten’ eens uit te diepen!

Natalie Mieras presenteert: Speak up dear!
Sint-Joriskerk, Hof 1, Amersfoort
|

Jezelf presenteren voor of in een groep is een fantastisch middel om je professionele zichtbaarheid te vergroten. Maar een vrouw die zichzelf profileert, moet balanceren op een smalle evenwichtsbalk. Als ze zich te dominant opstelt, wordt ze afgewezen omdat ze niet aardig genoeg is.

Ek hoor die vryheid sing, Adam Small (Zuid-Afrika)
Zuid-Afrikahuis
|

Ek hoor die vryheid sing, documentaire over Adam Small en inleiding door Professor Hein Viljoen (NWUniversity/Potchefstroom)

Lezing ‘Word de held in je eigen verhaal’ door Priscilla van Lierop
Mannenzaal, Westsingel 47, Amersfoort
|

Priscilla geeft een toelichting op de 12 fases van de Reis van de Held, te weten: proloog, oproep, weerstand, mentor, selectie, ster van de dag, aarding, omslag, dolk, terug naar het licht, dood en wederopstanding, elixer.

Lezing ‘Het zelfbeeld van een kind’ door Steven Pont
Sint-Joriskerk, Hof 1, Amersfoort
|

Onze kinderen worden niet met een zelfbeeld geboren, dat zelfbeeld wordt vooral door de omgeving gemaakt. In ongeveer drie kwartier legt ontwikkelingspsycholoog en gezinstherapeut Steven Pont uit hoe dat proces in zijn werk gaat en hoe we dat kunnen optimaliseren.

Breyten Breytenbach ontmoet Remco Campert UITVERKOCHT!
Zuid-Afrikahuis
|

Dinsdag 18 april 2017, 19.30 uur, avond rond Breyten Breytenbach Unieke avond rond nieuwe poëzie BREYTEN BREYTENBACH m.m.v. REMCO CAMPERT o.l.v. Mirjam van Hengel. Breyten Breytenbach (1939) is behalve eminent kunstenaar en essayist misschien wel eerst en vooral dichter.

Training ‘De Reis van de Held’ door Priscilla van Lierop
Mannenzaal, Westsingel 47, Amersfoort
|

De Reis van de Held wordt door Joseph Campbell beschreven in De held met de duizend gezichten. Er zijn 12 fases: proloog, oproep, weerstand, mentor, selectie, ster van de dag, aarding, omslag, dolk, terug naar het licht, dood en wederopstanding, elixer.

Dubbelprogramma: Menno Lanting & Jos Burgers
Sint-Joriskerk, Hof 1, Amersfoort
|

Een bijzonder inspirerend dubbelprogramma met twee sprekers die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. In de ochtend Menno Lanting, dan samen lunchen (inbegrepen in de prijs) en vervolgens in de middag Jos Burgers.