Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Training ‘De Reis van de Held’ door Priscilla van Lierop

12-05-2017 10:00 - 12-05-2017 16:00 Locatie: Mannenzaal, Westsingel 47, Amersfoort

De Reis van de Held wordt door Joseph Campbell beschreven in De held met de duizend gezichten. Er zijn 12 fases: proloog, oproep, weerstand, mentor, selectie, ster van de dag, aarding, omslag, dolk, terug naar het licht, dood en wederopstanding, elixer.
Persoonlijke ontwikkeling laat zich goed beschrijven als een reis door een onbekend landschap. Gelukkig worden we op onze reis bijgestaan door mentoren en persoonlijke talenten.

De deelnemers krijgen eerst met behulp van beelden (filmfragmenten) uitleg over de stappen in de cyclus van de Reis van de Held, waarbij ze stap voor stap hun eigen verhaal vertellen. Vervolgens worden de relevante kernthema’s per persoon geïnventariseerd.

We zijn allemaal de held in ons eigen verhaal. Als held streven we bepaalde doelen en dromen na. Dit gaat niet vanzelf. Onderweg worden we gehinderd door allerlei obstakels en komen er uitdagingen op onze weg. Door deze te overwinnen, komen we dichterbij ons doel en droom. Uiteindelijk bereiken we onze bestemming. De ervaring heeft ons veranderd, wijzer gemaakt. Even rusten we uit, tot een nieuw verlangen zich aandient. Zo groeien we van het ene avontuur in het andere, een cyclisch proces.

Verhalenderwijs wordt volstrekt helder wat jouw eigen rol is en wat er nodig is om de reis zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Vanuit haar bedrijf Vogelvrij verzorgt Priscilla al 15 jaar bedrijfstrainingen op het gebied van omgaan met agressie en ongewenst gedrag. Daarnaast begeleidt zij als consultant directieteams, medewerkers op de werkvloer en iedereen daartussenin tijdens reorganisaties en cultuurveranderingen binnen organisaties.
Priscilla geeft lezingen door het hele land.

Vrijdag 12 mei 2017
10.00 uur – 16.00 uur, inloop vanaf 09.30 uur
€ 90,- inclusief lunch
Mannenzaal, Westsingel 47, Amersfoort
Tickets: http://www.altijdblijvenleren.nl/event/training-reis-held-priscilla-lierop/

Reacties op 'Training ‘De Reis van de Held’ door Priscilla van Lierop':